Safeman besöker Kamerun

En resa som gjort att vi kunnat utveckla Safeman AB som företag.

Stephan Bengtsson, VD på Safeman AB, besökte under januari Kamerun. Det var en intensiv, spännande och givande vecka fullspäckad med intressanta möten.

Safewater, som är ett företag inom Safeman AB, genomförde ett antal uppskattade demonstrationer för intresserade köpare inom både stat och kommun. Intresset var överväldigande, inte minst när vi hade en demonstrerade Safewater 480LH (renar 480 liter säkert dricksvatten i timmen) för vice talmannen i Senaten, som konstaterade att behovet är stort i landet.

Safewater löser delar av världsproblemet - Rent säkert driksvatten. Med Safewater 480LH som drivs av solenergi har vi hittat en lösning för att säkert producera säkert dricksvatten!
Efter Stephans besök har ett stort antal förevisningar av Safewaters produkt gjorts i Kamerun och en första summering av insatsernas resultat kommer att göras i slutet av februari när våra Kamerunska vänner kommer på besök till Safeman i Olofström.
Motsvarande arrangemang kommer därefter att göras inom samtliga länder inom CEMAC (The Central African Economic and Monetary Community) som består av 6 länder: Kamerun, Gabon, Tchad, Central Afrikanska Republiken, Kongo Brazzaville och Ekvatorial Guinea.

”Tron på Safewater 480LH och behovet är stort i området och vi kommer stötta våra samarbetspartner till 100% i arbetet att erbjuda rent säkert dricksvatten till de många människorna”, säger Stephan Bengtsson.

Share this content.