Våra innovatörer – Fredrik Rådén

Först ut har vi vår innovatör Fredrik Rådén. Fredrik är 36 år gammal och har jobbat på Safeman i drygt ett år. Hans uppdrag är produktutveckling, teknisk utveckling samt konstruktion.

Fredrik har sedan tidigare stor erfarenhet inom CNC-programmering, verkstadskunskap och verktygsuppbyggnad. Han beskriver sig själv som målmedveten och teknikintresserad med en stor vilja att vilja lära sig nya saker, vilket han har stor nytta av i sin roll som innovatör på Safeman.
Under sin tid här hos oss har Fredrik varit involverad i flera olika produkter. Bland annat har han varit med och utvecklat vattenreningssystemet Safewater, som ser till att fler människor i världen får tillgång till rent dricksvatten genom en energieffektiv LED-genererad UVC-desinfektionsprocess som utnyttjar nanoteknik. Han har även varit med i flera olika textilprojekt och tågprodukter.

Enligt Fredrik är det bästa med att jobba på Safeman att det är omväxlande, att man får jobba med mycket problemlösning och det goda samarbetet mellan alla anställda.

Share this content.