Från idé till produkt – därför är Safeman unika

I vår bransch, så som i många andras, ställs det stora krav på kvalitet. Därför vill vi på Safeman alltid vara uppdaterade i vår omfattande maskinpark som har fem formare och fem 5-axliga fräsar samt utrustning för bland annat högfrekvenssvets, bockning, och sömnadsmaskiner.

Under hösten kommer vi att lyfta några av de aspekter som gör oss unika här på Safeman. Vi kommer att ge er en inblick i både innovatörernas verksamhet, från idé till färdig produkt samt presentera en del av de maskiner vi använder oss av för att ge våra kunder den kvalité på produkter de efterfrågar.
Med vårt kunnande, vår erfarenhet och vårt sätt att tänka har vi utvecklat en verksamhet som spänner över flera olika områden och marknader.

När Safeman startade 1939 riktade vi som företag in oss på personlig skyddsutrustning, men var därefter i flera år främst inriktat på produktion av inredningsdetaljer till fordonsindustri. I dag omfattar vår verksamhet allt från skräddarsydda detaljer till större volymenheter och färdigmonterade produkter till hela världen.

Share this content.