Safeman ställer ut som enda svensk på Rwanda International Expo, Kigali

Med en spännande monter, ett kombinerat vardagsrum med vackra tyger från Ludwig Svenssons i Kinna till ett laboratorium med senaste teknologin. Hårda och mjuka värden möts, varmt välkomnar vi våra besökare till Safeman monter.

International Expo 2018

Safeman ställer ut som enda svensk på International Trade Fair Kigali 2018. Med vår unika produkt blev vi utvalda att ta emot Rwandas Premiärminister m.fl. ministrar under öppningsceremonin. Totalt är vi över 400 utställare från Afrika, Asien samt några få från Europa. Hela mässan är öppen i 3 veckor och beräknas besökas av ca 400 000 personer från hela världen, främst Afrika.
Intresset för vår unika och patenterade produkt är stort, så stort att besöket av premiärminister Édouard Ngirente sändes på tv.
- ”Jag har investerat i detta land för jag tror på människorna, nu skall vi utveckla Safewater och Safeman Rwanda tillsammans.” säger vår ägare och VD Stephan Bengtsson till premiärminister Édouard Ngirente.
Även vår sömnad sågs med positiva ögon. Det som enbart började med en idé på Kigalis gator samt 8 överblivna symaskiner, har nu blivit ett stort intresse.

Share this content.