Vi spänner musklerna!

Safeman ser ljust på framtiden och har siktet på att växa. Vi är därför stolta över att ha rekryterat Mikael Svensson som ny extern styrelseordförande.

Mikael är kreativ, positiv, orädd och lösningsorienterad. Precis de egenskaperna som vi är ute efter.
Mikael är idag bl.a majoritetsägare av reklambyrån Rabadang och har över 30 års erfarenhet från både små och stora företags utveckling. Han vågar ställa de obekväma frågorna och har förmågan att se lösningar där andra ser problem. Det är något som vi uppskattar väldigt mycket.

Safeman är ett spännande, expansivt och välskött företag och därför tackade jag ja till uppdraget som styrelseordförande, säger Mikael. Det är få företag som kan erbjuda det breda kunnandet och den produktionskapacitet som Safeman har. Det är det högt i tak och kreativiteten går på högvarv. Med stor kunskap inom vakuumformning, sömnad, stansning/svetsning och konstruktion kommer mitt arbete aldrig bli långtråkigt. Nya produkter har tagits fram och andra håller på att utvecklas. De har många både tuffa och roliga utmaningar framför sig och det känns fantastiskt att få bidra till Safemans utvecklingsresa.

Nu siktar vi mot framtiden!

Share this content.